Coaching

proceskonsulent-1-480pxMed 19 års erfaring som underviser på Tirstrup Idrætsefterskole og derefter Hadsten Højskole tager jeg mit afsæt i forhold til at kunne hjælpe dig med at blive mere fokuseret på de udfordringer som livet giver os alle. Det kan være sport, familie, job, fritid og mere eksistentielle udfordringer som du ønsker at få sparring, vejledning og coaching på.

 

En coach til at hjælpe dig med Sport og andre fritidsaktiviteter.

30 år med fodbold! – Begyndte som træner da jeg var 14. Og tog som en af de yngste fodbolddommerkort som 15 årig. Denne karriere sætter mig i stand til at have en lang række indfaldsvinkler i forhold til at hjælpe dig med idræt: motion, nybegynder såvel som eliteudøver. Jeg har haft 5 år i AGF som ungdomselitetræner samt 3 år under DBU – ligeledes med ungdomselite. Jeg er i dag sportschef i dgl2000 samt fodboldtræner i Hadsten Fodboldklub. Jeg har hjulpet ca. 50 elever til at gennemføre et maraton og selv gennemført 25 maratonløb.

 

En coach til at hjælpe dig med familiemæssige problemstillinger.

Jeg er yngste barn i en familieflok på fem søskende. Jeg har selv tre børn i alderen 14, 17 og 18. Jeg har undervist i pædagogik i 10 år. Jeg er dybt inspireret af Jesper Juhl og Erik Sigsgaards tilgang til at arbejde med mennesker i en familie såvel som på instituioner. Jeg nærer en dyb respekt for det enkelte individ og har en evne til at se muligheder i selv det mest barske udgangspunkt. Har gennem mine besøg i fængsler haft samtaler med mennesker som i den grad har været presset i bund. Disse samtaler får man ikke hvis ikke man er i stand til at lytte, forstå og anerkende det menneske som er bag ethvert ydre. Den evne har jeg.

 

Coaching-3-480pxEn coach til at hjælpe dig i forhold til job.

Knirker forholdet til dine kolleger? Eller din chef? Mangler du glød og passion i forhold til dit job? Der findes ingen kvikfix! Men jeg vover pelsen og bruger min erfaring og er overbevist om at jeg kan åbne et par muligheder for hvordan du kommer videre.

En coach til at hjælpe dig med at skabe netværk og venskaber.

Med en venskabskreds som har mere tyngde end den har mængde, har jeg et udgangspunkt som gør at jeg kan inspirere dig til at bygge et solidt netværk op. Det er nemlig forudsætningen for at kunne møde livets udfordringer på den bedste måde. Mener jeg.

 

Coaching-2-480px

En coach der bare kan lytte og sætte eksistentielle problemstillinger i perspektiv.

Som menneske bliver vi bragt i situationer som vi ikke altid kan overskue. Man mister sine nærmeste. Man møder udfordringer som virker uoverstigelige. I disse situationer er det vigtigt at søge afklaring og retning på tilværelsen igen.

 

Ring eller email Svend

No comments yet.

Skriv et svar