Referencer

Svend er et af de mennesker, man håber, man ikke møder for sidste gang, når man møder dem første gang. Svend har en evne til at berige og bidrage ved at være interesseret og nærværende, lyttende og spørgende. Sammen med Svend kan man komme dybere og videre. Om dét så er coaching, indsigt i mennesker, sparring eller rådgivning ved jeg ikke, men det virker.
Carsten Madsen – Chef for forretningsudvikling og drift i TDC

 

Når man møder Svend mærker man med det samme hans åbenhed, imødekommenhed og varme. Man føler sig altid set og hørt i selskab med Svend. Han har en evne til at være autentisk lige meget hvilken kontekst man møder ham i.
Diva Sloth Jepsen – Meditationslærer og MT Coach

 

Jeg har kendt Svend igennem 6-7 år, og har haft ham ansat som træner og Sportschef i DGL 2000. En af årsagerne til, at jeg hentede Svend tilbage, er hans unikke menneske og mandskabsegenskaber, som jeg sjældent har mødt tidligere. Svend har en ligefremhed og troværdighed, som du lynhurtig mærker og dermed føler ro og tillid til ham, og man åbner sig hurtig op. Denne “menneske-kender-egenskab” formår Svend ligeledes at omsætte i sin trænergerning, hvor han – ved jeg fra mange af spillerne – evner at coache og uddanne den enkelte spiller, så denne føler sikker i sit spil og sin udvikling.
Svend er en yderst idérig person, og via sin personlighed og kompetence formår Svend at skabe følgeskab omkring sig, bl.a. igennem sin evne til at være en god taler. Jeg har brugt Svend som en god og personlig sparring igennem årene, og jeg kan kun på varmeste anbefale Svend som coach, motivator og en dygtig mennesker-kender. Jeg står gerne til rådighed for yderligere kommentarer.
Peter K.H. Kjeldsen – Group marketing and Market Manager, Indeks Retail.

 

Et meget nærværende menneske, som har en evne til at lukke alt andet ude og få en til at føle at man er det vigtigste menneske lige nu og her. Han er eksponent for at igennem humoren og kærligheden findes der altid en vej fremad i livet.
Hanne Mellemkjær – Højskolelærer på Egmont Højskolen

 

Svend er en stor inspirator, taler og leder. Svend føler stor empati for sinde medmennesker og forstår lynhurtigt at sætte sig i personens sted om det så er den unge knægt fra fodboldklubben, kollegaen eller den ældre dame han møder i Fredenskirken – en evne jeg beundre ham meget for. Svends altid positive tilgang til et nyt projekt, opgave eller forespørgsel er en stor motivation for alle os, der kender Svend – en tilgang, som 100 % afspejler Svends tilgang til livet. Projektet ”Køb en Svend” siger alt om Svend og hans helt fantastiske evne til at forny sig selv. Svend er på alle måder et fantastisk bekendtskab og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til at ”købe en Svend” da I vil få en oplevelse ud over det sædvanlige!
Lasse Mønster – Senior Associate hos Advizer

 

Der findes kun få mennesker i verden som er så inspirerende og livsglade, at de på meget kort tid sætter sig tydelige og helt afgørende spor i dit liv. !
Ikke bare fordi de formår at udvise en enorm grad af empati, men også fordi de besidder en hel særlig evne til at kunne fremhæve det bedste i deres medmennesker. Sådan et menneske er Svend! Svend har en helt særlig evne til indlevelse og til at udvikle andre, således at de bliver klogere på dem selv og deres omgivelser. Med sit altid smittende humør og dejlige positive og åbne sind har Svend haft afgørende betydning for mig og min fremtid.
Pernille Vesti – politiskoleelev i Kbh., tidligere elev på Hadsten Højskole

 

Mit liv med Svend! Han minder mig altid om regnbuen – symbolikken er slående/på en gang farverig, dyb og indsigtsfuld – nuanceret og imødekommende – er indgrebet af at være…i nuét – være tilstede!! Jeg sætter fantastisk pris på tid sammen med ham – det skaber glæder, giver kvalitet – mening. Jeg nyder i den grad samtaler og samværet: Dejligt menneske.
Casper Bugge – A+ fodboldtræner i AGF, tidligere Superliga træner

 

Engagement og livsglæde. Anerkendende, tillidsfuld, troværdig og empatisk i sin tilgang til andre mennesker. Holistisk menneske. Respekterer sig selv og andre højt. Har evnen til at få andre til at blive “direktører” i deres eget liv.
Inge Aagard –  Demenskoordinator i Grenå Kommune

 

 • Steen Nøhr Nygaard – Senior Director, Områdedirektør for Finans, Jyske Bank
 • Lasse Mønster – Senior Associate hos Advizer
 • Peter Kjeldsen – Bestyrelsesformand DGL 2000, Nordic Brand Marketing Manager Expert Nordic
 • Christina Norre – Selvlært iværksætter og højskolelærer, på Hadsten Højskole
 • Carsten Madsen – Chef for forretningsudvikling og drift i TDC
 • Janus Bechman – Guitarist, producer og sanger/sangskriver
 • Søren Paulsen – Folkeskolelærer i Ry
 • Lena Bertram– Comtech Watches
 • Inge Aagaard – Demenskoordinator
 • Birgitte Egelund Olsen – Jura Professor
 • Peter Ulvsgaard – Præst i Favrskov Sogn
 • Anne Lise Qourning – Organist, korleder og sangerinde
 • Henrik Lauridsen – Senior manager, IT. LM Wind Power
 • Hanne Mellemkjær – Højskolelærer på Egmont Højskolen
 • Villiam Rasmussen – Area Sales Manager, Danfoss
 • Per Clausen – Vinkyper, vinsælger og fodboldtræner
 • Per Hermansen – Tidl. Administrerende direktør i Århus lokalbank

 

Ring eller email Svend